Блог

Бала Віталій: Про невійськових коментаторів

Інформаційне сміття шкодить ЗСУ

0

comments14173

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Вже тривалий час фактично всі, хто уважно слідкує за інформаційним простором, зауважили наскільки невиваженою і непродуманою є інформація про хід війни.
Деякі представники влади, які не мають жодного стосунку до віськових, роблять різні заяви від себе любимих на телебаченні і у соцмережах, про кількість загиблих, про контрнаступи, про надходження зброї, одним словом вже так назаявлялися, що вже інші представники влади змушені на такі заяви реагувати і спростовувати та закликати утриматися від подібних дій. 
На мою думку, вже давно настав час навести лад в інформаційній політиці щодо війни. І це стосується, у першу чергу, єдиного телемарафону, який став головним майданчиком для таких некомпетентних і шкідливих заяв і коментарів.
Тому, вже варто зробити публічну заяву про перелік представників влади, які можуть робити такі заяви та притягнення до відповідальності осіб, які не мають права, а коментують військові дії.



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!