Блог

Бала Віталій: Про соціологічне опитування

Початок завершення міфу про народного президента і слугу народу

0

comments5280

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Сьогодні оприлюднено результати соціологічного опитування соціологічної групи "Рейтинг", яке було проведене 21-23 жовтня методом телефонного опитування 2500 респондентів.

У цьому опитування, як і у двох попередніх КМІСу та Центру Разумкова, Володимир Зеленський вже точно не має 30% +, як це було ще місяць тому. У нього 25,1% серед тих, хто голосуватиме і визначився з вибором. На мою думку, у нього вже скоро буде менше 20%, можливо і сьогодні цифри трохи завищені, враховуючи статистичну похибку. Дивним трохи виглядає рейтинг довіри, який складає аж 39% і всього тільки 59% недовіри. Але, з кожним місяцем перша цифра буде зменшуватись, а друга збільшуватись, адже всі питання, які турбують громадян, як то тарифи, ціни, безробіття, рівень життя і боротьба з Ковід-19 чинною владою не вирішені не вирішуються і поки нема жодних підстав, що вони будуть вирішені, на жаль для українців.

Тому публікація результатів рейтингів, де Володимир Зеленський втратив протягом місяця близько 8% підтримки, на мою думку, є тільки початком кінця чинної влади, яка буде все робити для утримання влади порушуючи закони і Конституцію України, що вона вже почала робити з великим завзяттям змінивши спікера Верховної Ради.



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!