Блог

Бала Віталій: Про тривалість війни

Тривалість війни залежить від необхідної Україні зброї

0

comments6988

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




З 24 лютого було зроблено багато різних заяв, різними людьми, щодо тривалості війни.
Було навіть твердження про два-три тижні, яке всі добре пам'ятають. Всі українці хотіли і хочуть найшвидшого завершення війни і хочуть Перемоги.
Після вдалого контрнаступу ЗСУ, особливо на Харківщині, знову питання тривалості війни у центрі уваги. І ми знову чуємо різні заяви і коментарі.
Але, ще напередодні контрнаступу, його успішність, як і весь перебіг війни ставили у залежність, в першу чергу, від постачання Україні необхідної зброї, у необхідній кількості.
І зараз генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що контрнаступ ЗСУ був ефективним, але зовсім не означає початок кінця війни і треба бути готовим, країнам-союзникам, до довгострокових бойових дій. 
Але він мав би також додати, що саме питання постачання необхідної зброї Україні і визначить цю тривалість, як це відбулось з успішним контрнаступом ЗСУ.
Безумовно, питання санкцій, їх збільшення,долучення до них все більше країн і підримка України фінансово і економічно є джуе важєливими, але без зброї війна не завершиться поразкою росії і може дійсно бути тривалою.



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!