Головна Новини Політика кабмін Наїзд буде відбито: Милованов підтримав Гончарука
commentss НОВИНИ Всі новини

Наїзд буде відбито: Милованов підтримав Гончарука

Милованов похвалився успіхами уряду Гончарука

16 січня 2020, 17:51 comments1775
Поділіться публікацією:
Наїзд буде відбито: Милованов підтримав Гончарука

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов заявив, що Олексій Гончарук є найкращим прем'єр-міністром за всю історію України. Так він прокоментував скандал з "плівками Гончарука".

"Я підтримую прем’єр-міністра. Олексій — найкращий прем’єр-міністр за всю історію України. І я це доведу вам фактами. Немає корупції в уряді, немає дерибану позицій, немає дерибану бюджету, немає дерибану державних підприємств. Немає квот в політичних призначеннях", — написав Милованов у своєму Facebook.

За словами міністра, опонентам нової влади не подобається така позиція глави уряду.

"Зараз іде чергова атака на прем’єр-міністра від тих, хто хоче поставити на його місце нечесну і більш лояльну людину. Це наїзд — і його буде відбито", — підкреслив чиновник.

Милованов також додав, що в Україні немає економічної кризи, зростання ВВП в II і III кварталах 2019 року перевищило 4%. Також зростає внутрішній попит, міжнародні резерви збільшилися до 7-річного максимуму (25 млрд дол.), а інфляція впала до 4,1%.

Раніше "Коментарі" писали, що в мережі з'явилися два записи нібито закритої наради Гончарука з представниками уряду, Нацбанку щодо економічної ситуації в країні. Пізніше з'явилася третя частина запису.

У Кабміні достовірність матеріалів не підтвердили. Заступник голови Офісу президента Юлія Ковалів свою участь на записі "прослушки" спростувала.

Олексій Гончарук у своєму зверненні спростував автентичність записів і зазначив, що "атаки" медіа говорять про "правильний шляху команди".

Глава фракції "Слуги народу" Давид Арахамія заявив, що під час зустрічі з президентом Вадимиром Зеленським питання про відставку Гончарука не піднімалося.

Народні депутати від партії "Слуга народу" звернулися до СБУ з проханням про перевірку фактів записів з закритої наради Гончарука.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!