Головна Новини Політика президент Обшуки на «1 + 1»: Зеленський допустив можливість конфлікту з Коломойським
commentss НОВИНИ Всі новини

Обшуки на «1 + 1»: Зеленський допустив можливість конфлікту з Коломойським

Зеленський назвав головні питання в скандалі з «плівками Гончарука»

11 лютого 2020, 15:27 comments2515
Поділіться публікацією:
Обшуки на «1 + 1»: Зеленський допустив можливість конфлікту з Коломойським

Президент Володимир Зеленський не виключив, що обшуки на телеканалі "1+1" можуть призвести до його конфлікту з бізнесменом та власником каналу Ігорем Коломойським. Про це глава держави розповів в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

"У мене стільки конфліктів з усіма, що, знаєте, — плюс один, один плюс один – така вже історія... Я люблю, до речі, цей канал, тому що там наш продукт, тому що довгі відносини. Це не стосується тієї ситуації, яка є у СБУ з працівниками Саші Дубінського. Я вважаю, що треба розділяти. Ну, буде конфлікт – що я можу зробити?", — констатував президент.

Зеленський також прокоментував ситуацію з прослуховуванням засідання у прем'єр-міністра Олексія Гончарука.

"Головне питання — хто замовив, друге — хто це зробив, третє — хто викладав цю інформацію. Треба розв'язати цей вузол", — сказав президент.

Як повідомляв сайт "Коментарі", 5 лютого журналіст програми "Секретні матеріали", яка виходить на телеканалі "1+1", Володимир Тимофійчук повідомив про обшуки в редакції. Слідчий, зокрема, вимагав надати технічні засоби, якими здійснювалася аудіозапис. Три народних депутати України отримали повноваження ознайомитися з матеріалами провадження, в рамках якого проводилися обшуки в приміщеннях телеканалу "1+1".

Володимир Зеленський прокоментував обшуки на телеканалі "1+1".

Раніше в мережі з'явилися два записи нібито закритої наради Гончарука з представниками уряду, Нацбанку щодо економічної ситуації в країні. Пізніше з'явилася третя частина запису.

У Кабміні достовірність матеріалів не підтвердили. Заступник голови Офісу президента Юлія Ковалів свою участь на записі "прослушки" спростувала.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!