Головна Новини Суспільство події Катастрофа літака «МАУ»: українські експерти повернулися з Ірану
commentss НОВИНИ Всі новини

Катастрофа літака «МАУ»: українські експерти повернулися з Ірану

Експерти в аеропорту вшанували пам'ять загиблих

17 січня 2020, 15:21 comments1652
Поділіться публікацією:
Катастрофа літака «МАУ»: українські експерти повернулися з Ірану

Сьогодні, 17 січня, в Україну повернулися експерти, які брали участь у розслідуванні авіакатастрофи літака "Міжнародних авіаліній України" в Ірані. Про це повідомив генеральний директор компанії "МАУ" Євген Дихне.

"В аеропорту "Бориспіль" зустріли колег, які брали участь у розслідуванні трагедії PS 752 в Ірані. Для якихось розмов не було сил, та й ситуація їм особливо не сприяє", — написав він у своєму Facebook.

Глава "МАУ" зазначив, що після прильоту експерти Андрій Василенко, Владислав Петренко і Андрій Фомічов вшанували пам'ять загиблих в авіакатастрофі українців.

Як повідомляли "Коментарі", 8 січня український літак авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" зазнав аварії недалеко від міжнародного аеропорту ім. Імама Хомейні в Тегерані. В той момент на борту авіалайнера знаходилися громадяни 7 країн — 167 пасажирів і 9 членів екіпажу. Серед них — 11 громадян України. На жаль всі пасажири загинули.

Влада Ірану спочатку спростовувала причетність до краху українського лайнера, проте 11 січня іранські військові офіційно визнали, що збили літак компанії "МАУ", однак це було "ненавмисно". Відповідальність за трагедію взяв на себе Корпус вартових ісламської революції.

В Ірані завершили ідентифікацію тіл загиблих українців. Планується, що 19 січня тіла українців репатріюють в Київ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!