Головна Новини Суспільство Кримінал Кривава бійня в Житомирській області: що сказав у суді стрілок
commentss НОВИНИ Всі новини

Кривава бійня в Житомирській області: що сказав у суді стрілок

Підозрюваному в розстрілі на Житомирщині 7 осіб, серед яких колишні військові, обрано запобіжний захід

23 травня 2020, 20:50 comments6145
Поділіться публікацією:
Кривава бійня в Житомирській області: що сказав у суді стрілок

Стрільцю, який підозрюється у розстрілі 7 осіб у Житомирський області, у тому числі екс-військових, оголошено запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення грошової застави. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора.

Так, сьогодні відбувся суд над орендарем ставку, який, за попередніми даними слідства, 22 травня у ході конфлікту на березі водойми, неподалік села Новоселиця Попільнянського району, смертельно поранив із мисливської рушниці 7 чоловік. Серед загиблих — колишні учасники Операції об’єднаних сил, військовослужбовці Нацгвардії та волонтери.

Як повідомляє УНІАН, у суді підозрюваний – Анатолій Захаренко — заявив, що "це був самозахист". Крім того, чоловік сказав, що оборонявся, коли розстрілював людей. І додав, що міг би втекти після стрілянини, але здав правоохоронцям зброю, не ховаючись від слідства.

Нагадаємо, житомирському стрілку повідомили про підозру у навмисному вбивстві. Стало відомо, що масовий розстріл в Житомирській області міг статися через слова про армію.

Як повідомляв портал "Коментарі", Нацгвардія оприлюднила імена трьох загиблих бійців під час стрілянини в Житомирській області. У поліції, тим часом, назвали причину, через яку міг статися кривавий конфлікт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!