Головна Новини Суспільство події "Шок" для заступника Кличка, табу на ранкове повітря в Україні і перша перемога над коронавірусом: якою була середа
commentss НОВИНИ Всі новини

"Шок" для заступника Кличка, табу на ранкове повітря в Україні і перша перемога над коронавірусом: якою була середа

Після пожежі в Чорнобилі українців просять вранці залишатися вдома, заступник мера Києва Віталія Кличка Микола Поворозник прокоментував справу про хабар, а у народного депутата Вадима Новинського виявили COVID-19

15 квітня 2020, 19:00 comments2621
Поділіться публікацією:
"Шок" для заступника Кличка, табу на ранкове повітря в Україні і перша перемога над коронавірусом: якою була середа

Наслідки пожежі в Чорнобилі. Українців просять вранці залишатися вдома. Ранкові прогулянки на вулиці зараз можуть негативно позначитися на стані здоров'я, стверджує міністр охорони здоров'я Максим Степанов. Ліси в Чорнобилі палали 10 днів поспіль. За цей час у повітрі накопичилася велика кількість продуктів горіння і частинок попелу. Їх вітер розносить на десятки кілометрів. Особливо небезпечними продукти горіння з Чорнобиля можуть стати для тих, хто страждає хронічними захворюваннями. Серед них — хвороби дихальної та серцево-судинної системи. Таким категоріям громадян зараз потрібно пити якомога більше води. Пояснив глава Мінохорониздоров'я, чому небезпечніше всього на вулиці перебувати саме вранці. Справа в тому, що в цей час у повітрі концентрація небезпечних частинок найвища.

Гучна справа. Вчора ЗМІ повідомили про нібито отримання хабара заступником мера Києва Віталія Кличка Миколою Поворозником. Сьогодні чиновник прокоментував опубліковану інформацію на своїй сторінці у Facebook. Поворозник заперечує, що брав хабарі.

"Це шок для мене, для моєї сім'ї, і для тих, з ким я працюю", — написав він.

За словами чиновника, підозру йому ніхто не оголошував: заступник мера був викликаний в якості свідка на допит у п'ятницю.


"Будь-яких розмов про неправомірну вигоду не вів, у тому числі з особою, про яку згадують у публікаціях. Всі заяви, що мене заарештували, спіймали на хабарі – брехня", — заявив Поворозник, додавши, що буде вимагати від правоохоронних органів розібратися з поширенням неправдивої інформації.


Коронавірус в Раді. У народного депутата Вадима Новинського виявили COVID-19. Про це парламентарій повідомив на своїй сторінці в Facebook, запевнивши, що не відчуває ніяких симптомів захворювання, а його температура 36,8. Депутат також поділився результатами діагностики — за його словами комп'ютерна томографія легенів не визначила відхилень від норми. Вадим Новинський має намір дотримуватися режиму ізоляції. Всі ті, хто з ним контактував, пройдуть ретельне тестування.

Арешт банди. СБУ затримала учасників злочинного угруповання, причетного до скоєння терактів у різних регіонах України. За попередніми даними, керував групою кримінальний авторитет — раніше неодноразово засуджений мешканець тимчасово окупованої території Криму, відомий на прізвисько "Арієць". За його керівництвом зловмисники здійснювали особливо тяжкі злочини, в тому числі замовні. В СБУ повідомляють про вчинення 18 терористичних актів у Дніпропетровській, Запорізькій, Харківській і Полтавській областях. Мова йде про мінування і підпали житлових і комерційних будівель, в яких перебували люди.


Перемога. Перша автономія в Європі оголосила про те, що повністю перемогла коронавірус. З 4 квітня в Гренландії не зафіксували жодного нового випадку інфікування, заявив головний лікар країни Хенрік Хансен. Всього в Гренландії проживає близько 57 тисяч осіб. Серед них коронавірус підчепили 11 осіб. Всі вони були госпіталізовані. І станом на сьогодні вже виписали додому абсолютно здоровими, запевняють лікарі. Жодної смерті від коронавірусу в країні не зафіксували.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!