Головна Новини Суспільство події Небезпечне повітря в Києві і розстріл людей в Кривому Розі: якою була страсна п'ятниця в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Небезпечне повітря в Києві і розстріл людей в Кривому Розі: якою була страсна п'ятниця в Україні

Київ очолив антирейтинг міст з найгіршою якістю повітря на планеті, У Кривому Розі чоловік розстріляв пару і вбив себе, а терористи "ЛНР" перейменували Луганськ

17 квітня 2020, 19:00 comments9055
Поділіться публікацією:
Небезпечне повітря в Києві і розстріл людей в Кривому Розі: якою була страсна п'ятниця в Україні

Небезпечна столиця. Смог у Києві перетворив повітря в українській столиці в одне із найнебезпечніших у світі. Напередодні місто очолило антирейтинг, повідомляє портал QIAir, який досліджує якість повітря на планеті. Сьогодні ж Київ поступився лідерською позицією місту Чіангмай в Таїланді, але залишився в першій трійці. Не виходити по можливості на вулицю киян закликають мер Києва Віталій Кличко і Міністерство охорони здоров'я України. Це один з небагатьох способів зараз захистити себе від небезпеки.

Борги за комуналку. З початку весни, в тому числі через карантин, українці значно знизили платежі за житлово-комунальні послуги. Рятуючи споживачів, уряд "б'є" по постачальникам послуг. Експерти розповіли виданню "Коментарі", чим це може обернутися і чи є вихід із ситуації. Так, у березні рівень розрахунків за тепло і газ становить 70% від показника минулого місяця, по воді – близько 80%. А рівень розрахунків учасників ринку за послуги Укренерго на передачу електроенергії в березні не перевищував 60%.

Вбивство. У Кривому Розі чоловік розстріляв 25-річну дівчину та 27-річного хлопця. Трагедія сталася напередодні ввечері на вулиці Дишинського. Місцеві жителі чули два постріли, вийшли на вулицю і побачили закривавлених людей. Відомо, що 25-річна дівчина померла до приїзду швидкої. Її супутник вижив. Імовірно, що вбивця стріляв з дробовика і зник з місця злочину на чорній Mazda 6. У трагедії запідозрили 52-річного чоловіка, який сьогодні в 5:30 ранку скоїв суїцид, вистрибнувши з вікна восьмого поверху до того, як копи змогли потрапити в його квартиру. Правоохоронці знайшли його тіло, а також зброю, з якої могли вбити дівчину і ранити хлопця. Припускають, дівчина була співмешканкою стрільця, і вбив він її на ґрунті ревнощів.

Нове ім'я Луганську. Так званий глава "ЛНР" Леонід Пасічник підписав "указ" про перейменування міста Луганська у Ворошиловград. Цікаво, що бойовики вирішили іменувати місто двома назвами. У Ворошиловград місто буде "перетворюватися" в дати, пов'язані з Другою світовою війною. Виходячи з "документа", під новою назвою місто буде в День Перемоги 9 травня, в день початку війни — 22 червня, а також 14 лютого, коли Луганськ звільнили від фашистів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!