Головна Новини Суспільство права людини МЗС просить українців утриматися від поїздок до Іраку
commentss НОВИНИ Всі новини

МЗС просить українців утриматися від поїздок до Іраку

Без потреби Ірак не варто відвідувати

8 січня 2020, 13:31 comments1314
Поділіться публікацією:
МЗС просить українців утриматися від поїздок до Іраку

Посольство України в Іраку просить українців утриматися від поїздок у цю країну, повідомляє прес-служба відомства.

"Посольство України в Республіці Ірак рекомендує українським утриматися від відвідування Іраку у зв'язку із загостренням ситуації з безпекою в цій країні", – йдеться в повідомленні.

У теж час, тим громадянам України, які вже перебувають в Іраку стоїть необхідно проявляти підвищену пильність і обережність, а також уникати місць масового скупчення людей.

Як повідомляли "Коментарі", український лайнер зазнав аварії через "технічні проблеми" у тегеранському міжнародному аеропорту ім. Імама Хомейні. Але існує й інша версія. За інформацією йорданського видання Al-hadath, літак міг бути випадково збитий іранської ракетою.

На борту перебували громадяни 7 країн - 167 пасажирів і 9 членів екіпажу. Серед них 11 громадян України. Всі, хто знаходилися на борту, загинули. Ідентифікувати загиблих пасажирів і екіпаж рейсу "Тегеран – Київ" буде непросто: на борту сталася пожежа, тому деякі тіла обгоріли.

Представник аеропорту Тегерана розповів про те, що причиною аварії українського пасажирського літака в Ірані стало загоряння двигуна. Проте в авіакомпанії версії про технічну несправність і помилку екіпажу відкинули.

Офіс генерального прокурора почав досудове розслідування за фактом аварії літака. Дані внесено до ЄРДР за ч. 3 ст. 276 КК (порушення правил безпеки руху або експлуатації повітряного транспорту, що спричинило загибель людей).



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!