Головна Новини Зірки персона Дженніфер Еністон - 51: цікаві факти з життя актриси
commentss НОВИНИ Всі новини

Дженніфер Еністон - 51: цікаві факти з життя актриси

Еністон не перестає дивувати своєю красою і талантом

11 лютого 2020, 14:40 comments7217
Поділіться публікацією:
Дженніфер Еністон - 51: цікаві факти з життя актриси

Сьогодні, 11 лютого, голлівудській красуні, зірці серіалу "Друзі" Дженніфер Еністон виповнюється 51 рік. З цієї нагоди ми вирішили згадати найцікавіші факти її біографії.

Справжнє прізвище та королівське коріння

Виявляється, що справжнє прізвище Дженніфер не Еністон, а Анастассакіс, яку вона вирішила скоротити, тому що для шоу-бізнесу вона занадто складна. Таке прізвище вона отримала від діда, які емігрував з Греції в США, де й відкрив свою забігайлівку.

А ось мама знаменитості мала шотландсько-італійські корені, які відносяться до представників роду королів Стюартів з Шотландії.

Талант до малювання

В юному віці Дженніфер була захоплена малюванням і в неї дуже добре виходило. Одна з її робіт, намальована в 11 років, була виставлена в музеї мистецтв. Але актриса ніколи не бачила себе в ролі художника.

Офіціантка не тільки в серіалі

До того, як стати знаменитою, Еністон довелося багато працювати. Вона підробляла кур'єром, займалася телефонним маркетингом, а ще встигла попрацювати офіціанткою на Манхеттені.

Кар'єра в Голлівуді

Початок зіркового шляху Дженніфер було тернистим, адже батьки не вірили в її успіх на екрані, а перший агент був дуже вимогливим. Тоді актрисі довелося зайнятися своєю зовнішністю, і вона почала наполегливо худнути. Заради кар'єри в Голлівуді зірка скинула 13 кілограм.

"Друзі"

Спочатку Еністон взяли в культовий ситком "Друзі" на роль Моніки Геллар, але актрисі вдалося переконати продюсерів, що вона ідеально підходить для персонажа Рейчел Грін, і була права. З "Друзів" і почався її успіх в кіноматографі, адже вона стала отримувати масу пропозицій від різних кіностудій.

"Рвана" стрижка

Виявляється, що зачіска Рейчел Грін, яку копіювали мільйони жінок по всьому світу, була зроблена випадково. Стиліст актриси ненавмисно обстриг її локон волосся перед зйомками епізоду серіалу.

Джен і Пітт

У 2000 році Еністон вийшла за голлівудського красунчика Бреда Пітта, з яким прожила п'ять років. Разом вони створили кінокомпанію "План Б", куди зірка і вкладала свої гонорари від участі у фільмах.

Татуювання

У актриси був улюблений пес на прізвисько Норман, якого не стало в 2011 році. В його пам'ять Еністон зробила собі перше татуювання "Norman" на нозі.

Секрет стрункості

Незважаючи на вік, Еністон виглядає стильно і розкішно. Вона не дотримується ніяких жорстких дієт, всього лише правильно харчується, займається йогою і тренується з особистим інструктором.

Книга рекордів Гіннеса

У минулому році Дженніфер Еністон освоїла соціальну мережу Instagram і опинилася в Книзі рекордів Гіннеса, підписники атакували її сторінку і майже через 6 годин вона зібрала свій перший мільйон фоловерів. Зараз на аккаунт зірки підписано понад 27 млн людей.

Особисте життя і материнство

Зараз серце актриси вільне, хоча в мережі не вщухають чутки, що її дружні стосунки з Бредом Піттом спалахнули з новою силою і пристрастю. Актрисі приписували кілька романів, які вона ніяк не коментувала. Щодо материнства, Еністон зізналася, що завжди цього боялася, але навіть у 51-річному віці вона не виключає, що народить дитину.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, навіщо Еністон завела сторінку в Instagram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Комментарии
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!