Головна Новини Відео 2020 Перезавантаження Кабміну: пряма трансляція засідання Верховної Ради
commentss НОВИНИ Всі новини

Перезавантаження Кабміну: пряма трансляція засідання Верховної Ради

Сьогодні Верховна Рада повинна проголосувати за новий склад Кабінету міністрів України. Вашій увазі - пряма трансляція процесу перезавантаження уряду

4 березня 2020, 17:10 comments5379
Поділіться публікацією:








Перезавантаження Кабміну: пряма трансляція засідання Верховної Ради

У ці хвилини в стінах Верховної Ради України проходить позачергове засідання уряду, під час якого народні депутати мають намір змінити прем'єр-міністра і проголосувати за новий склад Кабінету міністрів.

Нагадаємо, Верховна Рада сьогодні працюватиме до пізнього вечора через позачергове засідання. Депутатів попередили, що доведеться затриматися, розповів в кулуарах парламенту Олександр Корнієнко, перший заступник фракції "Слуга народу".

Як повідомляли "Коментарі", проект постанови про відставку Олексія Гончарука з посади прем'єр-міністра оприлюднений на сайті Верховної Ради. "Відповідно до п. 12 год. 1 ст. 85 і ч. 2 ст. 115 Конституції України Верховна Рада постановляє: прийняти відставку прем'єр-міністра України Гончарука Олексія Валерійовича", — йдеться в повідомленні. Документ уже розглянуто на парламентському комітеті.

У ЗМІ потрапила "шпаргалка" по перезавантаженню Кабміну, нібито призначена для нардепів фракції "Слуга народу", з підказками, як правильно аргументувати вибір того чи іншого кандидата

Експерти проаналізували на прохання видання "Коментарі" причини відставки прем'єр-міністра Олексія Гончарука та частини його Кабміну, які планують затвердити сьогодні на позачерговому пленарному засіданні парламенту.

Крім того, експерти розповіли нам, як намічена на сьогодні зміна уряду відіб'ється на рейтингах популярності партії "Слуга народу" і президента Зеленського. І чи велика роль президента у перезавантаженні Кабміну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!