Головна Новини Світ Близький Схід США відновили спільні операції з Іраком
commentss НОВИНИ Всі новини

США відновили спільні операції з Іраком

ВС США відновили спільні операції з Іраком

16 січня 2020, 02:18 comments1715
Поділіться публікацією:
США відновили спільні операції з Іраком

Підрозділи збройних сил США в середу відновили спільні операції з Іраком. Про це повідомляє Про це повідомила газета The New York Times з посиланням на джерела в Пентагоні.

Рішення про відновлення військових операцій в Іраку було прийнято менш ніж через два тижні після того, як іракський парламент проголосував за виведення американських військ з Іраку.

Два американських військових чиновника, підтвердили виданню, що спільні воєнні операції між Іраком і США відновилися. Газеті не вдалося отримати в Багдаді відомості, хто саме санкціонував відновлення спільних військових операцій.

На даний момент уряд Іраку дана заява не прокоментувало.

Раніше "Коментарі" писали, що 8 січня Іран здійснив ракетний обстріл військових баз США в Іраку. У той же час в уряді Ірану дану атаку назвали "заходом самооборони" і заявляють, що завдали удару по базі, з якої здійснювалися атаки за їх громадянам. Під час звернення до нації Дональд Трамп заявив про введення санкцій проти Ірану. Також американський президент заявив, що Ірану ніколи не дозволять мати ядерну зброю.

Зазначимо, що президент Ірану Хасан Рухани підписав прийнятий парламентом закон, який визнає армію Сполучених Штатів Америки та Міністерство оборони США (Пентагон) терористичними організаціями.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!