"Стадіон, так стадіон", "Думай" Ті!", шаурма і повії: найкращі фотожаби 2019 року

У 2019-му було достатньо серйозних подій, які визначають майбутнє України на роки вперед. Тим не менш, винахідливі українці раз по раз знаходили привід посміятися навіть у ті моменти, коли можна було хапатися за голову від розчарувань. Журналісти порталу "Коментарі" зібрали воєдино найсмішніші меми та фотожаби, що підкорили соцмережі в 2019 році. Поїхали!

Січень

В новорічному шоу лідер "95-го кварталу" Володимир Зеленський заявив про рішення балотуватися в президенти. На той момент багатьом це здалося жартом талановитого коміка, але що вийшло в результаті - ми всі знаємо.

висміяли згорілий будинок колишньої голови Нацбанку Валерії Гонтарєвої. Резонанс був неминучий.

топ найгучніших проектів 2019 року.

Ми підвели наукові підсумки 2019 року, підготувавши матеріал про гучні технологічні прориви і найважливіші наукові відкриття, які доводять: майбутнє, про яке мріяли фантасти XX століття у своїх книгах і фільмах, вже настало.

Крім того, наша редакція підготувала огляд з 12 найбільш резонансних і яскравих подій цього року, за якими стежив увесь світ і згадала найгучніші скандали у Верховній Раді 2019 року.

Нарешті, ми розповіли про найбільш важливі, на наш погляд, події 2019-го в сфері економіки України, які відбилися на житті кожного жителя країни.