Головна Новини Світ Решта світу «Стадіон, так стадіон», «Думай» Ті!», шаурма і повії: найкращі фотожаби 2019 року
commentss НОВИНИ Всі новини

«Стадіон, так стадіон», «Думай» Ті!», шаурма і повії: найкращі фотожаби 2019 року

У 2019-му було достатньо серйозних подій, які визначають майбутнє України на роки вперед. Тим не менш, винахідливі українці раз по раз знаходили привід посміятися навіть у ті моменти, коли можна було хапатися за голову від розчарувань. Журналісти порталу "Коментарі" зібрали воєдино найсмішніші меми та фотожаби, що підкорили соцмережі в 2019 році. Поїхали!

31 грудня 2019, 12:00 comments16895
Поділіться публікацією:
«Стадіон, так стадіон», «Думай» Ті!», шаурма і повії: найкращі фотожаби 2019 року

Січень

В новорічному шоу лідер "95-го кварталу" Володимир Зеленський заявив про рішення балотуватися в президенти. На той момент багатьом це здалося жартом талановитого коміка, але що вийшло в результаті — ми всі знаємо.

П'ятий президент України Петро Порошенко підписав зі вселенським патріархом Варфоломієм Томос про автокефалію Православної церкви України. Подія, як ви розумієте, неординарна.

Як відомо, цього року в Україні пройшли вибори президента, і багато кандидатів на головний пост країни під час передвиборної гонки встигли відзначитися. Колишній міністр екології Ігор Шевченко, який висувався в кандидати в президенти на Всесвітньому економічному форумі в Давосі намагався забрати кілька шапок, які безкоштовно роздають організатори і взяв замість однієї покладеної відразу п'ять, після чого ходив за ними кілька разів.

Прем'єр-міністр Австралії Скотт Моррісон виставив своє сімейне фото, але майстри фотошопу постаралися на славу.

Лютий

Колишній президент України Віктор Янукович на прес-конференції сказав про те, що його "кинули як лоха" в Євросоюзі.

Співачка Maruv, яка здобула перемогу в національному відборі на Євробачення-2019 відмовилася від участі в пісенному конкурсі, після цього вибухнув скандал.


Березень

Петро Порошенко під час візиту в Запоріжжя зняв шапку з дівчини із натовпу людей, які прийшли до нього на зустріч.

Міжнародний жіночий день 8 березня став об'єктом жартів у Мережі і створення фотожаб.

Мер Києва Віталій Кличко перевірив готовність до початку ремонтних робіт Шулявського шляхопроводу. Міський голова оприлюднив фото з "нічної  інспекції", на яких він постав у кепочці з гострим козирком.

Юлія Тимошенко по дорозі на Донбас купила хот-доги на заправці. Ось що з цього вийшло.

Перед стартом президентських виборів соцмережі обговорювали останні шедеври агітації і "перли" кандидатів. Під  приціл потрапив у першу чергу креатив політичних піарників. Наприклад, темою для жартів стали білборди на підтримку Порошенко з лаконічним закликом "Думай".

Квітень

Значущою подією квітня стала здача аналізів кандидатами на посаду глави держави, які за пропозицією Зеленського перевірилися на наркотики і алкоголь.

Зеленський запропонував провести теледебати на футбольному стадіоні в Києві, виставивши Порошенко цілий ряд умов. П'ятий президент оголосив про готовність зустрітися на стадіоні .

На НСК "Олімпійський" відбулися дебати кандидатів в президенти Володимира Зеленського і Петра Порошенко. Приводів для мемів було предостатньо.

Травень

Шоумен Володимир Зеленський виграв президентські вибори в Україні і вступив на посаду глави держави.

Президент сфотографувався з членами своєї команди на заправці. В руках у президента — шаурма, інші тримали стаканчики з кавою.

Зеленський вперше офіційно відвідав позиції української армії на передовий. Користувачів соцмереж насмішила блакитна сорочка президента, адже його попередник Петро Порошенко на передовій одягався, в основному, в камуфляж.

Зеленський повернув громадянство Михайлу Саакашвілі — теж постійному герою мемів і фотожаб.

"Пряму лінію" Путіна висміяли яскравими карикатурами.

Липень

Команда "Дизель шоу" висміяла політичні білборди найбільш популярних партій в Україні і представила свої варіанти.

Під час робочої наради в Борисполі, коли секретар міськради Ярослав Годунок взяв слово, Зеленський вигнав його з словами: "Вийдіть звідси. Вийди звідси, розбійник ти. Погано чуєш мене? Вийди, будь ласка. Іди, гуляй. Ща подзвоню Баканову з приводу цього чорта". Президенту це пригадують досі.

Серпень

В Києві відбулася репетиція параду до Дня Незалежності України.

Вересень

З прем'єр-міністром Ізраїлю Беньяміном Нетаньяху стався кумедний випадок, коли він заявив, що під час візиту в Лондон зустрівся з Борисом Єльциним. Чиновник переплутав померлого в 2007 році першого президента Росії з британським прем'єр-міністром Борисом Джонсоном.

Шведська активістка Грета Тунберг в ході виступу на саміті ООН з клімату в Нью-Йорку звинуватила світових лідерів в "порожній балаканині" і додала, що ті "вкрали її мрії і дитинство".

Жовтень

Новину про візит голлівудського актора Тома Круза до Києва стала приводом для креативних фотожаб.

Нардеп Ілля Ківа листувався з дівчиною по  телефону, а після листування він почав чіпати свої геніталії.

Богдана Яременко викрили на листуванні з повією, з якої він домовлявся про зустрічі. Всі це відбувалося прямо в залі у час пленарного засідання. На фото видно, як Яременко, не відриваючи пальця від кнопки для голосувань, листувався з 32-річної Аліною, яку питав про умови зустрічі. Жінка виклала свої розцінки і описала, які секс-послуги пропонує, а на які має табу.

Зеленський приїхав в н. п. Золоте-4, де добровольці і ветерани виступали проти відведення українських військ. Спілкування з добровольцями виявилося вкрай емоційним. Під час розмови з одним із чоловіків Зеленський заявив: "Я прийшов, тобі сказав, ви зброю відведіть. Ти мені переводиш стрілки. Ти мені взагалі не можеш ніякі ультиматуми озвучувати... Я президент цієї країни. Мені 42-й рік. Я не лох якийсь".

У випуску шоу "Вечірній квартал" студії "Квартал 95" провідний актор Євген Кошовий і жіноча частина Національного заслуженого академічного українського народного хору їм. Мотузки висміяли згорілий будинок колишньої голови Нацбанку Валерії Гонтарєвої. Резонанс був неминучий.

Заява команди Зеленського про те, що 90% українців не мали доступу до інтернету, а новий уряд всього за кілька місяців роботи виправив "катастрофічну" ситуацію, насмішила українців.

Листопад

Голова офісу президента України Андрій Богдан відреагував на інформацію про те, що нібито між ним і головою СБУ Іваном Бакановым сталася бійка.

Після інформації про те, що російська сторона передала Україні кораблі "Нікополь" і "Бердянськ", а також буксир "Яни Капу" без розеток, плафонів і унітазів, користувачі соцмереж вирішили проілюструвати цей інцидент.

Грудень

Ресурс Cartoon Movement з допомогою "фотожаби" в Мережі висміяв президентів США і Росії Дональда Трампа і Володимира Путіна

sq443gBZuJ2ySH1ixa0PlDuO5.jpeg

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" з'ясувало, що українців цікавило Мережі у році, що минає. Ми проаналізували, які відеоролики найбільше дивилися на YouTube, і вибрали топ найгучніших проектів 2019 року.

Ми підвели наукові підсумки 2019 року, підготувавши матеріал про гучні технологічні прориви і найважливіші наукові відкриття, які доводять: майбутнє, про яке мріяли фантасти XX століття у своїх книгах і фільмах, вже настало.

Крім того, наша редакція підготувала огляд з 12 найбільш резонансних і яскравих подій цього року, за якими стежив увесь світ і згадала найгучніші скандали у Верховній Раді 2019 року.

Нарешті, ми розповіли про найбільш важливі, на наш погляд, події 2019-го в сфері економіки України, які відбилися на житті кожного жителя країни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!