Блог

Бала Віталій: Про дорожню карту для України

З агресором можуть домовляються тільки для капітуляції

0

comments185367

Бала Віталій

Політтехнолог, політичний консультант, директор Агентства моделювання ситуацій.

У 1987-1992 роках навчався в Інституті міжнародних відносин

1993-1994 роках навчався у Франції в Європейському інституту вищих міжнародних студій(Institut Européen des Hautes Etudes Internationales (IEHEI)

2006-2007 роках працював у Кабміні радником віце-прем'єр-міністра.




Про дорожню карту для України.
ЗМІ пищуть, що у Львові на зустрічі президент Туреччини Реджеп Ердоган запропонує чи вже запропонував, організувати зустріч Володимира Зеленського і путіна, щоб обговорити дорожню карту для України. А звучить це, як завершення війни дипломатичним шляхом.
По-перше, в Україні не має правового статусу війни, а введений воєнний стан. росія також не об'являла війну Україні, а назвала широмасштабну агресії 24 лютого спеціальною військовою операцією.
А по-друге, про яку дорожну карту для України може йти мова? Чому не для росії? Це агресор має вивести свої війска з території України. І поки не виведе і з Криму, жодного миру з рашистами бути не може.
І по третє, про яку зустріч з путіним може йти мова взагалі? Про що з цим виродком можна говорити? Про дорожню карту поступок? Про надання часу для відпочинку рашистам, щоб вони потім з новими силами пробували захоплювати територію України?
Сподіваюсь дуже, що такої зустрічі не буде. Україна точно таке не проковтне, не доведіть до лиха. А про хибність бажання Зеленського зустрічатись з путіним, говорив ще у 2019 році. Цього виродка треба судити міжнародним трибуналом, або знищити, а не зустрічатись з ним і обговорювати дорожню карту для України. Цікава логіка виходить, обговорення з агресором дорожньої карти для жертви агресії.
Повторюсь, мир має насправді два обличчя, або перемоги, або капітуляції. Дорожня карта точно не виглядає, як перемога.



comments

Новости партнеров

comments

Другие материалы автора


Новости

Подписывайтесь на уведомления, чтобы быть в курсе последних новостей!