Головна Новини Політика внутрішня політика У штабі ООС сказали, коли бойовики повернуть тіло загиблого 18 лютого бійця
commentss НОВИНИ Всі новини

У штабі ООС сказали, коли бойовики повернуть тіло загиблого 18 лютого бійця

У штабі ООС не виключають можливих провокацій

19 лютого 2020, 16:52 comments2673
Поділіться публікацією:
У штабі ООС сказали, коли бойовики повернуть тіло загиблого 18 лютого бійця

Терористи можуть повернути Україні тіло загиблого 18 лютого біля Хутора Вільного Луганської області гранатометника Максима Хитайлова у четвер, 20 лютого. Про це повідомив прес-офіцер штабу Операції об'єднаних сил Сергій Кузьменко, передає "Українська правда".

"Наразі ще триває процедура передачі тіла на українську територію. Якщо безпекова ситуація дозволить – не буде обстрілів чи інших провокацій – то попередньо планується, що передача тіла відбудеться завтра", — сказав Кузьменко.

Спікер штабу ООС додав, що в підготовці повернення тіла беруть участь представники місії Спільного центру з контролю і координації.

Як повідомляло видання "Коментарі", 18 лютого в районі Золотого відбувся запеклий бій: бойовики перейшли в наступ і спробували прорвати лінію фронту. Окупанти вели обстріл з нашим захисникам із забороненого Мінськими угодами озброєння. Ворог застосовував міномети калібру 120 мм. Також противник вів вогонь з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів. У Мережі з'явилися перші відеозаписи бою на Донбасі.

Президент Володимир Зеленський виступив із заявою у зв'язку з атакою терористів. За його словами, "армія сильно відповіла" на провокацію.

Пізніше в штабі ООС повідомили, що бойовики застосували, зокрема, танки і ствольну артилерію. Служба безпеки України порушила кримінальне провадження за фактом обстрілу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!