Головна Новини Політика зовнішня політика Авіакатастрофа МАУ: в Мюнхені глави МЗС обговорять розслідування трагедії
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіакатастрофа МАУ: в Мюнхені глави МЗС обговорять розслідування трагедії

Зустріч у Мюнхені пройде в період 14-16 лютого

4 лютого 2020, 18:36 comments1578
Поділіться публікацією:
Авіакатастрофа МАУ: в Мюнхені глави МЗС обговорять розслідування трагедії

В рамках Мюнхенської конференції з безпеки запланована зустріч міністрів закордонних справ країн, чиї громадяни загинули під час авіакатастрофи Boeing "Міжнародних авіаліній України" в Ірані, повідомляє "РБК-Україна" з посиланням на джерела в МЗС

"На полях конференції з безпеки 14-16 лютого планується зустріч глав МЗС країн, громадяни яких загинули в результаті катастрофи літака МАУ", — заявили в МЗС.

Нагадаємо, 8 січня український літак авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" зазнав аварії недалеко від міжнародного аеропорту ім. Імама Хомейні в Тегерані. У той момент на борту авіалайнера знаходилися громадяни 7 країн — 167 пасажирів і 9 членів екіпажу. Серед них — 11 громадян України. На жаль всі пасажири і члени екіпажу загинули.

Влада Ірану спочатку спростовували причетність до краху українського лайнера, проте 11 січня іранські військові офіційно визнали, що збили літак компанії "МАУ", однак це було "ненавмисно"

Іран заявив, що після витоку аудіозаписи переговорів з пілотом іранського літака більше не буде ділитися з Україною доказами по розслідуванню катастрофи українського лайнера.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!