Головна Новини Суспільство події Перестрілка в Мукачево і секс-скандал з консулом України: якою була ця п'ятниця
commentss НОВИНИ Всі новини

Перестрілка в Мукачево і секс-скандал з консулом України: якою була ця п'ятниця

Депутати Мукачівської міської ради звернулися до президента Володимира Зеленського з проханням ввести в місто підрозділи Національної гвардії, а у Верховній Раді знову блокували парламент через ринок землі

7 лютого 2020, 19:35 comments3532
Поділіться публікацією:
Перестрілка в Мукачево і секс-скандал з консулом України: якою була ця п'ятниця

Перестрілка. Сьогодні вранці в Мукачево (Закарпаття) відбулася перестрілка. Як повідомили в облуправлінні Нацполіції, в результаті стрілянини двох чоловіків з вогнепалом забрала швидка. Свідок розповів про постріли, а також про те, що водії на позашляховиках стріляли один в одного, після чого швидко зникли з місця НП. З вогнепальними пораненнями в лікарнях зараз знаходиться дві людини: 24-х та 40-річний місцеві жителі. За непідтвердженою інформацією, стрілянину могли відкрити по авто Артура Пашкуляка, ім'я якого в ЗМІ пов'язують з екс-нардепом Михайлом Ланьо.

Незабаром депутати Мукачівської міської ради звернулися до президента Володимира Зеленського з проханням ввести в місто підрозділи Національної гвардії. При цьому депутати підкреслюють, що Мукачево "жодним чином не можна вважати особливим центром злочинності". У зверненні вони вказали, що причинами поганої криміногенної ситуації є слабкість місцевих поліцейських.

Звинувачення консула в зґвалтуванні. Україну, як і зарубіжні країни сколихнула новина про можливе групове зґвалтування, у якому звинуватили одного з консулів нашої країни в Молдові. За інформацією місцевих ЗМІ, потерпілою визнали 17-річну дівчину, яка живе в Бєльцях, де і стався злочин. Також журналісти Молдови називають ім'я можливого підозрюваного – консула Олександра Сторожука, хоча ні МЗС України, ні правоохоронці інформацію не коментують.

Відомо, що українця, а також ще одного чоловіка звинуватили у зґвалтуванні неповнолітньою три дні тому. Другого підозрюваного затримали строком на троє діб, у той час як консула заарештувати не можуть у зв'язку з дипломатичною недоторканністю.

Ринок землі. Сьогодні до початку засідання парламенту депутати від фракції "Слуга народу" заблокували трибуну. В порядку денному Ради було заплановано розгляд у другому читанні скандального законопроекту про відкриття ринку землі. Пізніше голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія назвав терміни, коли Рада зможе прийняти гучний законопроект. За його словами, це відбудеться не раніше 16-17 квітня. Швидкість проходження поправок політик назвав затягуванням процесу.

Дефіцит масок. Незважаючи на те, що в Україні немає жодного підтвердженого випадку захворювання коронавірусом, через епідемію в Китаї в наших аптеках спостерігається дефіцит масок. Про це повідомили на нараді МОЗ з керівниками обласних департаментів відомства, а також після зустрічі з виробниками масок і їх постачальниками.

Так, директор однієї з мереж українських аптек заявив, що вони не в змозі забезпечити новий попит на маски, адже він останнім часом зріс в 15 разів. Аптеки звернулися до постачальників, однак і в тих маски закінчилися. Бізнесмен пояснює дефіцит тим, що більшість масок в Україну постачав Китай, і на усунення проблеми потрібен час. До речі, коронавірус в Китаї забрав життя вже 636 осіб, а інфіковані більше 31 тисячі по всьому світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!