Головна Новини Суспільство події Скандал з заступником Кличка і "план Б" карантину в Україні: яким був понеділок
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал з заступником Кличка і "план Б" карантину в Україні: яким був понеділок

Заступника столичного мера Віталія Кличка - Володимира Слончака - затримали в Києві за напад на патрульного, а Кабінет міністрів України разом з Володимиром Зеленським вирішили відкрити продовольчі ринки

27 квітня 2020, 19:00 comments2944
Поділіться публікацією:
Скандал з заступником Кличка і "план Б" карантину в Україні: яким був понеділок

Скандал. Заступника столичного мера Віталія Кличка — Володимира Слончака — затримали в Києві за напад на патрульного. Про це повідомив, зокрема, нардеп Олександр Дубинський. За його словами, все сталося пізно ввечері в неділю. Поліцейські зупинили Mercedes, в якому був Слончак, так як водій не ввімкнув фари. За кермом виявилася депутат Київської міськради Людмила Костенко. За попередніми даними, вона була під впливом алкоголю. Слончак сидів на пасажирському сидінні. Під час спілкування з патрульними спочатку виникла словесна перепалка, а потім чиновник напав на поліцейського з кулаками, написав Дубинський у своєму Facebook. Заступника голови КМДА затримали. Незабаром висловився Віталій Кличко, який звільнив Віталія Слончака. За словами мера, цей випадок нападу на співробітника патрульної поліції з боку представника міської влади є неприпустимим.

"План Б". Уряд України озвучив план виходу з карантину, який складається з п'яти етапів. Експерти оцінили для видання "Коментарі" цей план і, виходячи з нього, — ймовірну дату виходу з карантину або його ослаблення. За словами аналітиків, уряд України може тягнути карантин до межі суспільного терпіння і готувати "план Б" замість нібито неіснуючого "плану А".

Відкриття ринків. Кабінет міністрів України разом із главою держави Володимиром Зеленським розглядають можливість відновлення роботи продовольчих ринків вже на цьому тижні. Так, мова йде про 280 українських базарів, які забезпечують продуктами харчування населення і забезпечують мале фермерство асортиментом сировини.

"Встановимо чіткі правила і давайте дозволимо їх (ринки, — ред.) відкрити. Треба вчитися жити і працювати в нових умовах з дотриманням усіх відповідних протоколів", — позначив президент Володимир Зеленський.

Запуск торгових об'єктів мають намір розпочати вже з середи, щоб до суботи робота ринків була повністю відновлена в умовах карантину.

"Коммунізація" Донбасу. У так званій "ДНР" не тільки вирішили використовувати щодо Донецька його попередню назву "місто Сталіно", але і розглядають можливість встановлення пам'ятника радянському диктатору Йосипу Сталіну. Експерти розповіли виданню "Коментарі", які цілі переслідують окупанти, проводячи "радянізацію" псевдореспублік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!