Головна Новини Зірки персона Які знаменитості в 2020 році стануть батьками
commentss НОВИНИ Всі новини

Які знаменитості в 2020 році стануть батьками

В цьому році багато зіркових родин чекають поповнення

20 травня 2020, 12:35 comments2163
Поділіться публікацією:
Які знаменитості в 2020 році стануть батьками

Незважаючи на коронавірус та карантинні обмеження, для багатьох знаменитостей 2020 рік стане особливим, адже в їх сім'ях народитися малюк (а може і два). Вже ряди зіркових батьків поповнила актриса Хлоя Севіньї, режисер Квентін Тарантіно і актор Руперт Грінт. Хто наступний на черзі?

Джіджі Хадід і Зейн Малік

25-річна модель Джіджі Хадід на початку травня офіційно підтвердила, що чекає первістка від популярного виконавця Зейна Маліка. Інсайдери повідомляють, що закохані стануть батьками вже у вересні. Зараз Джіджі знаходиться на 23-му тижні вагітності.

NkV-TjUmwzKNzr2FNnRa8yZ_5.jpg

Софі Тернер і Джо Джонас

Зірка телесеріалу "Гра престолів" Софі Тернер і її чоловік Джо Джонас активно готуються до народження малюка. Знаменитості довго приховували від громадськості таку радісну новину, але кругленький животик довго не сховаєш. Зараз актриса на сьомому місяці вагітності.

fGCN7UkZtkEjU4JOvtgwroA3o.jpg

Кеті Перрі та Орландо Блум

Американська співачка Кеті Перрі і зірка "Володаря перснів" Орландо Блум очікують поповнення. Артистка оголосила про свою першу вагітность за допомогою кліпу "Never Worn White" і не стала приховувати від шанувальників, що у них з Орландо буде донька.

J1_I2vQX-Fgzxbig-mKF5cKVk.jpg

Филіппа Коен і Джуд Лоу

Про те, що 47-річний актор стане батьком в шостий раз, стало відомо на початку березня, коли папараці сфотографували його з дружиною Філіппою Коен під час прогулянки по Лондону. Дівчина дбайливо гладила живіт, поправляючи постійно свій джемпер.

44.jpg

Кевін Харт і Торра Харт

Зірка фільму "Джуманджі" Кевін Харт в цьому році в четвертий раз стане батьком. Радісну новину в соціальній мережі Instagram повідомила його дружина, продемонструвавши кругленький животик.

9kr6a7Bs13phOMGykGFXyk_Hz.jpeg

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка "Володаря кілець" вперше показала свого сина.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!