Блог

Вадим Трюхан: Дякую збірній за вісімку!

Доброго ранку, Україно! А таки так, істина, - сьогодні на руках носять, а завтра поносять - досі актуальна. На превеликий жаль.

0

comments5944

Вадим Трюхан

юрист-міжнародник

Голова правління громадської організації «Європейський Рух України» та юридичної фірми "ЮМАС". Дипломат, юрист-міжнародник, магістр державного управління, експерт з європейської інтеграції, національної безпеки, міжнародного публічного та європейського права. Працював на різних посадах в МЗС України, - від аташе Договірно-правового управління до заступника директора департаменту ЄС і Посла з особливих доручень. Був директором Координаційного бюро європейської та євроатлантичної інтеграції в Секретаріаті КМУ. Працював а Адміністрації Президента України, а також за кордоном, зокрема в місії ОБСЄ у Хорватії та в місії Ради Європи зі спостереження за виборами в Косово. 


Вчора для збірної вся країна флеш-моби влаштовувала, а сьогодні зранку не охота в інтернет заходити. Біда з нашими людьми. Зрозуміло, що не всі займаються критиканством нашої збірної, Андрія Шевченка, і всіх і вся. Але багато. Аж надто багато.

 

Друзі! Видихаємо. Перегорнули сторінку!

 

А я особисто дякую всім і кожному, хто в збірній, хто з нею працював весь цей цикл, і хто їй допомагав та/або її підтримував.

Достойний виступ. Так робиться історія. І не лише футбольна. Шевченко, і кожен з гравців України - це справжні провідники світла і добра, Посли України, які роблять для неї більше, ніж зробили деякі міністри, і навіть президенти.

 

І попереду ще буде багато всього, і прикрих поразок і гучних перемог. Вболіваймо за наших!

 

Слава Україні! Слава кожному гравцю, тренеру, слжбовцю і функціонеру, які причетні до збірної і внесли свій вклад у виведення нашої команди до вісімки кращих в Європі!!!

 

ПС&NB. А травмованим якнайскорішого одужання і повернення у великий футбол! Нагадаю, - це Буяльський, Коноплянка, Бурда, Попов, Зубков, Бєседін, Малиновський, Кривцов. Майже ціла команда назбиралась. такий він, його величність футбол!



comments

Новини партнерів

comments

Інші матеріали автора


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!