Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Іран не віддає Україні чорні ящики
commentss НОВИНИ Всі новини

Іран не віддає Україні чорні ящики

Іранська сторона поки що не вирішила, кому віддати чорні ящики

8 січня 2020, 13:49 comments2777
Поділіться публікацією:
Іран не віддає Україні чорні ящики

Іран відмовляється віддавати Україні чорні ящики. Про це заявив глава організації цивільної авіації Алі Абедзаде, пише Mehr.

Причиною відмови стало те, що Тегеран ще не вирішив в яку саме країну, відправлять чорні ящики для розшифровки і аналізу даних.

Як повідомляли "Коментарі", український лайнер зазнав аварії через "технічні проблеми" у тегеранському міжнародному аеропорті ім. Імама Хомейні. Але існує й інша версія. За інформацією йорданського видання Al-hadath, літак міг бути випадково збитий іранської ракетою.

На борту перебували громадяни 7 країн - 167 пасажирів і 9 членів екіпажу. Серед них 11 громадян України. Всі, хто знаходилися на борту, загинули. За даними РНБО України, дві людини запізнилися на рейс. Ідентифікувати загиблих пасажирів і екіпаж рейсу "Тегеран – Київ" буде непросто: на борту сталася пожежа, тому деякі тіла обгоріли.

Представник аеропорту Тегерана розповів про те, що причиною аварії українського пасажирського літака в Ірані стало загоряння двигуна. Проте в авіакомпанії версії про технічну несправність і помилку екіпажу відкинули.

Офіс генерального прокурора почав досудове розслідування за фактом аварії літака. Дані внесено до ЄРДР за ч. 3 ст. 276 КК україни (порушення правил безпеки руху або експлуатації повітряного транспорту, що спричинило загибель людей). Українським компанія заборонили здійснювати польоти в Іран до з'ясування причин катастрофи літака МАУ. Експерти влаштують перевірку льотної придатності всього цивільного флоту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://en.mehrnews.com/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!