Головна Новини Світ Близький Схід В Ірані затримали автора відео з ударом по українському літаку, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ірані затримали автора відео з ударом по українському літаку, - ЗМІ

Іранські військові 11 січня заявили, що український Boeing був випадково збитий

15 січня 2020, 06:56 comments2021
Поділіться публікацією:
В Ірані затримали автора відео з ударом по українському літаку, - ЗМІ

Корпус вартових ісламської революції (КВІР) затримав людини, який імовірно зняв на відео ракетний удар по літаку "Міжнародних авіаліній України". Про це повідомляє Рейтер з посиланням на іранське агентство Fars.

Як повідомляє іранське агентство, на даний момент проводиться розслідування, результати якого презентують громадськості та засобів масової інформації.

Виконував рейс літак "Міжнародних авіаліній України" розбився незабаром після вильоту з аеропорту Тегерана 8 січня рано вранці.

Як раніше повідомляли "Коментарі", катастрофа літака Boeing-737 авіакомпанії "МАУ", що виконував рейс "Тегеран-Київ", відбулося 8 січня близько 6 ранку. На борту перебували громадяни 7 країн – 167 пасажирів і 9 членів екіпажу. Серед них – 11 громадян України. Всі, хто знаходилися на борту загинули.

Представник аеропорту Тегерана розповів про те, що причиною аварії українського пасажирського літака в Ірані стало загоряння двигуна. Проте в авіакомпанії версії про технічну несправність і помилку екіпажу відкинули. Пізніше стало відомо, що літак під час польоту зробив розворот і намагався повернутися в аеропорт. У зв'язку з інцидентом, українським компаніям заборонили здійснювати польоти в Іран до з'ясування причин катастрофи літака "МАУ". 9 січня західні експерти повідомили, що літак Boeing-737 "Міжнародних авіаліній України" був випадково збитий іранської зенітною ракетою. Пізніше цю інформацію також озвучив прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо, представники Міністерства оборони США, а також влада Великобританії та Австралії. Проте держсекретар США Майк Помпео не виключив, що причиною катастрофи літака "МАУ" в Ірані могла стати технічна несправність лайнера.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.reuters.com/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!