Головна Новини Суспільство події В аеропорту «Бориспіль» вшанували пам'ять загиблих членів екіпажу українського літака Boeing-737
commentss НОВИНИ Всі новини

В аеропорту «Бориспіль» вшанували пам'ять загиблих членів екіпажу українського літака Boeing-737

В аеропорту «Бориспіль» зібралися колеги, друзі та знайомі загиблих в Тегерані членів екіпажу літака Boeing-737

8 січня 2020, 23:20 comments2726
Поділіться публікацією:
В аеропорту «Бориспіль» вшанували пам'ять загиблих членів екіпажу українського літака Boeing-737

Сьогодні ввечері в аеропорту Бориспіль вшанували пам'ять загиблих членів екіпажу літака Boeing-737, який вранці 8 січня зазнав аварії недалеко від аеропорту в Тегерані (Іран). Про це пише "Сегодня".

Після 17:00 в аеропорту почали приходити колеги членів екіпажу, які загинули в Ірані. Вшанувати пам'ять прийшли більше сотні працівників інших авіакомпаній, родичі, друзі загиблих.

фото: "5 канал"/Єва Ніколашвілі

Люди приносили квіти, лампадки та свічки, які ставили біля портретів екіпажу літака Boeing-737, який сьогодні вилетів з Тегерана в Київ.

фото: REUTERS/Valentyn Ogirenko

Перед портретами лампадки розставили у формі злітно-посадкової смуги.

Як повідомляли "Коментарі", український лайнер зазнав аварії через "технічні проблеми" недалеко від тегеранського міжнародного аеропорту ім. Імама Хомейні. Але існує й інша версія. За інформацією йорданського видання Al-hadath, літак міг бути випадково збитий іранської ракетою.

На борту перебували громадяни 7 країн - 167 пасажирів і 9 членів екіпажу. Серед них 11 громадян України. Всі, хто знаходилися на борту, загинули. За даними РНБО України, дві людини запізнилися на рейс. Ідентифікувати загиблих пасажирів і екіпаж рейсу "Тегеран – Київ" буде непросто: на борту сталася пожежа, тому деякі тіла обгоріли. Пізніше "МАУ" оприлюднила список всіх загиблих в авіакатастрофі.

Представник аеропорту Тегерана розповів про те, що причиною аварії українського пасажирського літака в Ірані стало загоряння двигуна. Проте в авіакомпанії версії про технічну несправність та помилку екіпажу відкинули.

Офіс генерального прокурора почав досудове розслідування за фактом аварії літака. Дані внесено до ЄРДР за ч. 3 ст. 276 КК України (порушення правил безпеки руху або експлуатації повітряного транспорту, що призвело до загибелі людей). Українським компанія заборонили здійснювати польоти в Іран до з'ясування причин катастрофи літака МАУ. Експерти влаштують перевірку льотної придатності всього цивільного флоту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!